De kunsttentoonstelling genaamd “Blauwe Paraplu” die op 25 februari in Heerenveen plaatsvond, werd met groot enthousiasme ontvangen door de inwoners van Heerenveen. De tentoonstelling heeft als doel de stem van mensen van elk ras die slachtoffer zijn geworden, onder de aandacht te brengen, en werd met veel lof ontvangen door het publiek. In de schilderijententoonstelling “Blauwe Paraplu” was het mogelijk om verschillende onderwerpen te zien, zoals het leed van een Oeigoers meisje en het wachten van een gezin met een rugzak aan de oever van de rivier de Meric. In de tentoonstelling werden onderwerpen als gevangenissen, kinderen die strijden tegen kanker, vluchtelingenkampen, aardbevingen, armoede en ondanks alle moeilijkheden ook hoop afgebeeld. Gedurende de tentoonstelling werd aangegeven, door de directeur van het gebouw waarin de werken werden tentoongesteld, dat veel scholen in Heerenveen de tentoonstelling hebben bezocht. Dit evenement kwam naar voren als een belangrijk platform dat mensen uit verschillende sectoren van de samenleving samenbracht en als doel had; bewustwording te creëren via kunst.

Gerelateerde nieuws

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *