De digitale tekenworkshop voor kinderen van 12-15 jaar start bij de organisatie Kunst Halte. Kunst Halte opende haar deuren voor kinderen van 12 tot 15 jaar. In de online training met Fatma Zehra Boyalı werd de uitgebreide en praktische applicatie Procreate behandeld, die veel gebruikt wordt onder professionele illustratoren. De training werd gehouden met 15 personen. In deze training werd er gebruik gemaakt van de Procreate applicatie op de Ipad. De Procreate applicatie en Apple Pencil waren voor de workshop vereist. De workshop heeft in totaal 4 weken geduurd. De training, startte op 13 februari en werd gehouden op maandagen en donderdagen tussen 19.30-21.00 uur. De workshop eindigde op 9 maart 2023. De deelname aan de workshop bedroeg 20 euro voor de leeftijdsgroep 12-15 jaar.

Gerelateerde nieuws