De voorstelling ‘YOL’, geschreven en opgevoerd door Lotus van de Media, ontmoette in Hengelo theaterliefhebbers en kreeg veel belangstelling en applaus. Het theaterstuk dat werd opgevoerd tijdens het evenement, dat werd bijgewoond door ongeveer 500 toeschouwers, werd met veel liefde bekeken door het publiek en werd begroet met een breed applaus.

Dit indrukwekkende toneelstuk, dat gaat over mensenrechtenschendingen, werd opgevoerd na een streng en gedisciplineerd repetitieproces voorafgaand aan het stuk. Het theaterstuk, dat het publiek een geweldige voorstelling bood, werd zeer gewaardeerd doordat het de gedachtewereld van het publiek raakte met zijn diepe boodschappen.

Geschreven en geregisseerd door Lotus van de Media, richtte het ‘YOL Theater’ zich op het vergroten van sociaal bewustzijn over mensenrechten en gaf het publiek een onvergetelijke ervaring. De theaterbezoekers in Hengelo uitten hun tevredenheid over de kwaliteit en de inhoud van het stuk met een enthousiast applaus. De voorstelling biedt niet alleen een vermakelijke toneelvoorstelling, maar speelt ook een belangrijke rol in het bewust maken van het publiek van mensenrechtenkwesties.

Gerelateerde nieuws